top of page
LPG vrouw

 
 
LPG Endermologie

#100%natuurlijk #zonderpijn #zonderinjectie #zondersnijden #zonderrisico 

#zonderbijwerkingen #wetenschappelijkbewezenresultaten #ontspannenbehandeling

RIMPELS GLAD, AFSLANKEN, HUID VERSTEVIGEN EN MINDER CELLULITE OF RIMPELS DAAR WAAR JIJ HET WILT!

Lees meer over:

Resultaat van expertise en wetenschappelijk onderzoek sinds 1986!

Bindweefsel massage zonder pijn, zonder blauwe plekken! 100% natuurlijk en pijnloos. Revolutionair op het gebied van bodycontouring en anti-aging. Vetten afbreken, strakkere huid, stevigere huid, celluliteglad. Geschikt voor onder andere bij rug, buik, benen en natuurlijk het gezicht. 

De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd en is in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan. De productie van jeugdigheidsstoffen versnellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid, de procedure voor de afvoer van vetcellen activeren om het silhouet te verfijnen, verbeterde bloedsomloop en diepe detoxwerking.

Wat is dan bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een verstevigende behandeling voor de huid. Zoals de naam het al zegt wordt het uitgevoerd op de dieper gelegen huiddelen om huidverbetering en verstrakking van de huid te krijgen. Het kan op het gehele lichaam toegepast worden. Het is een intense massage, waardoor de cliënt niet echt relaxt in de stoel ligt, maar de resultaten maken een hoop goed. Wij gebruiken de nieuwste LPG apparaat. Bindweefsel massage met dit apparaat is pijnloos en zelfs relaxt om te ondergaan. 

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. In de huid gebeurt er veel tijdens het verouderingsproces. De huid maakt minder collageen aan, verliest elastine en zelfs vet waardoor de huid als het ware inzakt. Hierdoor onststaan bijvoorbeeld rimpels. Bij een bindweefselmassage wordt de huid echt aangepakt. De effectieve massagetechniek activeert de doorbloeding en de verslapte huid en het volumeverlies, de huid wordt op een natuurlijke manier verstevigd. Het onderhuidse bindweefsel wordt gestimuleerd en door de bindweefselbehandeling verbeterd. Voor het gezicht wordt het ook wel de natuurlijke facelift genoemd. Er komt geen injectable aan te pas. Door bindweefselmassage wordt de huid zachter, steviger en veerkrachtiger. Voor een goed en langdurig resultaat is het belangrijk om eerst balans te creëren om daarna te kunnen opbouwen. Met inzet van een bindweefselmassage in kuurvorm wordt de huid steviger, slanker, fitter, egaler, vitaler en sterker.

 

Gezicht op een natuurlijke manier liften.

Een bindweefselmassage verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze methode is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Deze speciale diepe massagetechniek is uitermate geschikt voor het gezicht, de hoofdhuid, de hals en decolleté. Door deze diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerken, veranderen de fibroblasten (bindweefselcellen) van vorm waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee wordt een versteviging van de huid bewerkstelligd. Bindweefselmassage werkt rimpel bestrijdend maar gaat veel verder dan dat en verbeteren ook de contouren in het gezicht.

Technologische innovatie voor schoonheid

De gepatenteerde technologieën zijn het resultaat van permanente onderzoeken die worden uitgevoerd door de ingenieurs van LPG® De technische expertise van LPG® is altijd bedoeld om de gezondheid en schoonheid op een natuurlijke manier te verbeteren, met respect voor de ecologie van de huid en de fysiologie van het menselijk lichaam.

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …). De mechanische stimulatie van cellen, endermologie genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Voor het gezicht

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

ONTDEK HET DOELTREFFENDE EN NATUURLIJKE ANTI-AGING SCHOONHEIDSRITUEEL

LPG® biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al

meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden.

De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen,

sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking.

 

 

Voor het lichaam

Bevrijd jezelf van HARDNEKKIG vet.

​Heb je ook last van blijvend hardnekkig vet op je flanken, buik, rug, heupen of benen?

Raak je dit niet kwijt ondanks dieeten of sporten?

​Verlies de moed niet wanneer je in de spiegel kijkt. Voel je gelukkig als je broek dicht knoopt. Verstop je zelf niet langer, ontdooi je mooiste zelf. Bevrijd je van hardnekkig vet met LPG Endermologie.​

Door kleine aanpassingen in je dagelijkse routine kan je al resultaat bereiken, maar van bepaalde zones blijf je last hebben. Een beetje hulp kan dan geen kwaad. LPG Endermologie werkt doelgericht om opgeslagen vet van specifieke zones te elimineren. De behandeling is 100% natuurlijk, pijnloos, reduceert vetvolume en verstrakt contouren. Het activeert vetcellen terwijl het voelt als een prettige massage.

LPG Endermologie, ontwikkeld op basis van wetenschap, geeft je de ultieme oplossing!

De gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocytendie aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma slankheid of stevigheid.

 

Tussen cosmetologie die is beperkt tot een oppervlakkige werking

of een agressieve, zware ingreep met bijwerkingen,

erg vaak ook oncomfortabel, tussen veel te “zacht” en veel te “hard”,

bestaat een gulden middenweg: LPG endermologie®

Zone's Lichaam : 

Buik 20 min. - Lovehandles 10 min. - Billen 15 min. - Bovenarmen 10 min. - Handen 10 min. -

Benen voor- achter- zij- of binnenkant 15 min. per kant 

 

Zone's Gezicht:

Decolleté & Buste 25 min. - Afslanken gezicht 30 min. - Eye's & Lips 15 min. - Verstevigen 30 min. -

Opvullen ingevallen gezicht 30 min. - Dubbele kin 10 min. - Hals 10 min. - Voorhoofd 10 min. - Rimpels rondom ogen 10 min. - Oogleden verstevigen 10 min. - Wallen & Donkere kringen 10 min. - Mondzone verstevigen 10 min. - 

Lippen volume geven 10 min.

Veel gestelde vragen:

Welke problemen kunnen met LPG endermologie behandeld worden?

rimpels, huidverslapping, lipodeem, littekens, cellulite, verlichten zware benen, lymfedrainage, afbreken plaatselijke vetten, endermopunctuur, spierpijn, opgeblazen buik, ontspanningsmassage, etc. Staat jouw behandeling hier niet bij? Vraag ons gerust of dit wel mogelijk is. De mogelijkheden met LPG zijn te veel om hier te beschrijven.

Werkt het echt?

LPG Endermologie® heeft zichzelf bewezen; het werkt! Vele studies hebben dat aangetoond. De methode is goed onderbouwd. Voortdurende research, in Frankrijk en de Verenigde Staten, leveren nieuwe informatie en inzichten op die de effectiviteit van de behandeling continu verbeteren. Rapporten en ervaringen van artsen en therapeuten bevestigen de effectiviteit van LPG Endermologie®. BellaPura maakt gebruik van het nieuwste apparaat van LPG, zodat jij de meest optimale resultaten behaalt. 

Is er altijd resultaat?

Er is altijd resultaat! De resultaten en de snelheid van de resultaten hangen af van de capaciteit om de LPG endermologie® behandelingen te combineren met een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

Na 6 tot 10 behandelingen worden de eerste verbeteringen ervaren. De oude cellen aan de oppervlakte zijn nu weg en de huid voelt zachter en gladder aan. De eerste resultaten die je gaat merken doordat je kleding prettiger gaat zitten, ligt ongeveer tussen de 8 en 16 behandelingen.

Hoe lang blijft het effect van de behandeling zichtbaar?

Dat is sterk afhankelijk van je leefstijl. Maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol.

Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Dit varieert van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

Vervangt Lipomassage een dieet en bewegen?

Nee, hoewel de behandeling ook werkt zonder dieet en beweging, zijn deze toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. Je wordt zelfs gevraagd om blijvend veel water te drinken om een goede stofwisseling in stand te houden.

Raak ik kilo's kwijt?

Lipomassage is niet bedoeld om af te vallen, maar in samenwerking met een gezond eet- en leefpatroon is dit veelal wel het geval. Echter bij iedereen vindt figuurcorrectie plaats.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Na de eerste behandeling komt het een enkele keer voor dat men hoofdpijn krijgt of zich niet lekker voelt. Dat heeft te maken met afvalstoffen die door de behandeling weg willen, maar nog niet kunnen. Bij een tweede keer doet zich dit doorgaans niet meer voor.
 

EEN EVENWICHTIGE VOEDING

5 porties groenten en fruit per dag, beperk vetten, beperk zoute en zoete voedingsmiddelen.

Drink minimaal 2 liter per dag.

REGELMATIGE ACTIVITEIT

Minimaal 30 minuten per dag activiteit is aanbevolen.

Voor resultaten op het vlak van de afvoer van vetten is het aanbevolen om na de sessie LPG endermologie® te sporten.

Kracht of Cardio trainingen geven het snelste resultaat.

​Voor een maximaal resultaat voor je huid,

gebruik je één dosis SkinforSkin Viscollageen per dag.

Meer informatie hier over staat op de pagina voeding & afslanken

WAT KOST HET
We hebben speciaal voor de kuren voordelige pakket prijzen samengesteld. Zone's naar keuze en te combineren.

Voorbeeld pakket van 10 sessies van 30 minuten € 500,-

Voor mooiere/snellere resultaten combineer je LPG Endermologie met compressietherapie, infrarood sporten. We bekijken samen wat het beste bij jouw doel past.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u voor en na foto's zien klik dan hier

In sommige gevallen is een LPG endermologie behandeling niet mogelijk.

Wilt u weten of dat voor u van toepassing is klik dan hier

bottom of page