top of page
utsukusy_edited.jpg

UTSUKUSY SKINCARE | DE NATUURLIJKE HUIDVERZORGING

 

 

innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit

voor een stralende huid, elke dag weer!

Natuurlijk verzorg je je huid elke dag met de beste producten. Je wilt toch graag een mooie, stralende huid. Utsukusy is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse behandeling en resultaat is gegarandeerd!

Utsukusy schoonheidsproducten zijn met natuurlijke ingrediënten, ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.

 

Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën.

Utsukusy Cosmetics en Utsukusy Medical staat in Barcelona, Spanje. Utsukusy Cosmetics is opgericht in 1978 door de heer José Gimenez. Hij reisde naar Japan, geïnteresseerd in de economische groei in dat land. In plaats daarvan werd hij verliefd op de cultuur, de gebruiken en de schoonheidsrituelen en hij wilde dit niet meer laten gaan. Hij keerde terug naar Spanje met een voorliefde voor Utsukusy. Utsukusy was toen al een bekend merk in Tokio. Hij kreeg het exclusieve recht om de Utsukusy cosmetica te distribueren vanuit Barcelona. Hiermee ging hij tegelijkertijd een vriendschap en een zakenrelatie aan.

De producten van Utsukusy Cosmetics zijn ontworpen voor schoonheidssalons, waar er een rijk assortiment aan producten voor thuisgebruik aan gekoppeld is, zodat je optimaal resultaat kan halen.

 

De producten van Utsukusy Medical zijn cosmeceuticals en zijn ook geschikt voor huidtherapeuten. Medische wetenschap is gecombineerd met de natuurlijke producten van Utsukusy. Ook uit de Utsukusy Medical divisie zijn er prachtige en veilige producten voor thuisgebruik ontwikkeld om zichtbaar huidverbetering te genereren.

In latere jaren heeft Utsukusy in Spanje alle activiteiten van Utsukusy Cosmetics en Utsukusy Medical in Japan kunnen overnemen, van onderzoek in de laboratoria tot en met de distributie van de producten aan toe. Utsukusy Cosmetics staat alleen nog maar in Spanje, maar bij het ontwerpen van onze salonbehandelingen en cosmeceuticals, blijven Oosterse Schoonheidsrituelen onze inspiratie. Ieder jaar lanceren we nieuwe salonbehandelingen, gebaseerd op de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten, waarbij we wellness en de natuur niet uit het oog verliezen. Uiteraard horen bij de nieuwe salonbehandelingen ook nieuwe huidverzorgingsproducten die in deze webshop en in onze salon te koop zijn.

 

Dierproefvrij, vegetarisch en vrij van parabenen 

Niet alleen zijn alle producten vrij van dierproeven, vrij van dierlijke bestanddelen, vrij van parabenen, maar de planten die we gebruiken zijn ook non GMO (niet genetisch gemanipuleerd). Alle planten en kruiden worden met de grootst mogelijke zorg verbouwd en gebruikt, zodat de producten zuiver zijn.

EEN AANTAL VAN DE PRODUCTEN

 

 

Bijin | Biocosmetica

De Bijin huidverzorgingsproducten voor het gezicht zijn sterk reinigend en stimuleren de huid tot regeneratie. Je huid wordt voelbaar gladder en steviger. 

 

Shashimi | Pure Japanese Cosmetics

De speciale Shashimi crèmes en lotions bevatten pure Japanse ingrediënten die doordringen tot diep in de poriën. Je huid voelt weer zacht en soepel en ziet er sprankelend uit.

 

Artificial skin | Een tweede huid

Artificial skin vormt een  ademende tweede huid  waardoor de huid beschermd wordt voor invloeden van buitenaf. De huid houdt significant meer vocht vast, zodat een droge en schilferige huid geen kans maakt. Droogtelijntjes verdwijnen, de huidstructuur wordt weer fijnmazig en de huid wordt gestimuleerd opnieuw collageen en fibroblasten aan te maken. Rimpels worden minder diep van binnen uit en de huid wordt zichtbaar steviger en elastischer.

 

Resilience | Cosmetic drones

De meest geavanceerde actieve ingrediënten die zich richten op specifieke cellen. Laten de actieve ingrediënten vrij waar dit nodig is. Verkrijg het grootste effect op een duurzame en veilige manier en bereik hiermee maximale resultaten.
De actieve ingrediënten gericht op specifieke cellen liggen opgeslagen in speciaal ontworpen capsules zo klein dat ze door de celmembraan kunnen dringen tot aan de celkern. Omdat de werkzame stoffen ingekapseld zitten in een capsule, is de Resilience lijn in staat de actieve ingrediënten stabiel te houden en deze tot in de celkern van de huid af te leveren. Resilience brochure.

 

Age Killing | Het alternatief voor Botox™

De Age Killing lijn valt onder de innovatieve cosmeceuticals en is ter bestrijding van expressielijnen, rimpels en huidverslapping. De Age Killing serum box bevat een hoge concentratie synake en argireline voor optimaal resultaat. Remt de spiercontracties en ontspant de huid waardoor expressielijnen verminderen en rimpels minder diep worden. Verstevigt en lift de huid en maakt de huid glad en veerkrachtig. Zichtbaar resultaat in slechts 4 weken tijd.

 

Dragon Blood | Herstelt de huid

Bevordert regeneratie van de huid. Zoals het hars (dragon blood) de wonden van de boom heelt heelt zij ook de huid. Verstevigt, herstelt, geneest en is een effectieve rimpel filler.

• Organisch product. Er worden geen chemicaliën gebruikt in de verzamelgebieden. Er wordt speciale aandacht besteed aan het verzamelen en opslaan van hars.
• 100% natuurlijk. Het oplosmiddel is een sterk gezuiverd glycol uit gefermenteerde suikers. Propilene of Butilene glicol worden niet gebruikt.
• Warmte wordt niet toegepast bij de extractie en verwerking zodat alle eigenschappen van de hars behouden wordt.
• Component gecertificeerd duurzaam oogsten. Een Fair trade product welke niet alleen de natuur maar ook lokale gemeenschappen helpt. 
We zijn er trots op dat we met onze Dragon blood lijn delen van het Amazone gebied hebben kunnen redden van boskap, als gevolg van het contract dat we hebben gesloten om de bomen te mogen melken.

Utsukusy Dragon Blood, de beste keuze voor de toekomst van zowel je huid als voor het milieu.

 

Telomerasa’s | Jongere huid

De werking van de Telomerasa’s lijn is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (waarvoor in 2009 de Nobelprijs voor Fysiologie is uitgereikt) waarbij ontdekt werd hoe telomeren het DNA van cellen beschermen tegen veroudering en afbraak. De heerlijke producten van Utsukusy-Telomerasa’s beschermen je huid. Je ziet er weer een stuk jonger uit!

Bekijk alle prodcuten in de webshop!

utsukusy logo.jpg
bottom of page