top of page
micro-needling.jpg

MICRONEEDLING 

Een behandeling met microneedling is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken. 

De dermapen maakt door middel van 12 kleine naaldjes onzichtbare openingetjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier niet genoeg "geopend" om geactiveerd te worden om collageen en elastine aan te maken wat een steviger en gladdere huid oplevert. 

In combinatie met onze Microneedling gebruiken we de krachtige serums van Utsukusy die dankzij deze techniek in de huid opgenomen kunnen worden. Het effect van de behandeling wordt op deze manier vergroot, het verjongingseffect wordt versterkt.

Toepassingen microneedling: collageen activeren - doffe huid - acne littekens en andere littekens - verzwakking - pigmentvlekken - opvullen rimpels - inbrengen hyaluron - lippen volume geven - lijnen op de bovenlip - verzwakking oogcontouren - hydrateren - BB glow 24 uurs make-up effect - striemen - huid verstrakking en verjonging - fijne lijntjes en rimpels - grove poriën - nieuw haar op kale plekken.

 

 

 

acne en acne litteken behandeling 

voor en na 3 sessies met Utsukusy serum

acne scars
acne scars

ONZE SERUMS

Hyaluron 

Op basis van 3.5% hyaluronzuur zorgt dit serum ervoor dat de huid zijn vochtbalans langer in stand kan houden en voorziet de huid van een langdurige hydratatie. Een rimpel-vullend effect treedt op, ook bij diepere lijnen.

Cross-linked hyaluron

Om oppervlakkige tot diepe rimpels glad te maken en de lippen volume te geven (24,8% meer volume)

Littekens en striemen 

Llittekens verzachten. Met het huid herstellende Dragon Blood en Alantoïne om de littekens minder stug en minder zichtbaar te maken.

Eye Lift

Eye Lift cocktail is speciaal ontwikkeld voor het gebied rond de ogen. Eén van de meest gehoorde klachten van cliënten is dat de huid rond de ogen slapper wordt met het ouder worden en dat de oogleden gaan hangen en de wallen dikker worden, naast natuurlijk de vorming van kraaienpootjes. Het Eye Lift serum is ideaal om de bovenste oogleden weer te liften en de gezwollen wallen en rimpeltjes rond de ogen te verminderen. Bevat Beautifeye, een gepatenteerde formule die de oogleden weer lift, Matilxyle, een anti-ageing en anti rimpel werking die het huid genezingsproces stimuleert en cafeïne wat een samentrekkende werking op de huid heeft, terwijl het tegelijkertijd de bloedtoevoer verbetert.

Vitamine A + C
Vitamines oefenen een onmisbare functie uit die huidreparatie processen stimuleert en een sterke anti-oxidantwerking heeft.

Verstevigend
Op basis van appel en argan stamcellen geeft dit serum stevigheid terug aan de weefsels die onderhevig zijn aan huidveroudering.

Depigmentatie 
Dit serum is ontworpen om huidproblemen met hyperpigmentatie te verminderen. De huidteint wordt egaler en dit serum verhoogt de helderheid van de huid.

AGE Killing—Botox effect (is geen botox)
Dit innovatieve “Botox-Like” vermindert de spiercontractie waardoor fijne lijntjes en rimpelvorming wordt tegen gegaan.

Collageen
Deze cocktail heeft een sterk verstevigende werking en is ontworpen om de stevigheid van de huid te herstellen. De productie van natuurlijk collageen door de fibroblasten wordt bevorderd.

Vette huid/acne huid

Koragen

Verstevigende en collageen stimulerende serum. Verstevigd de gezichtscontouren. Verbeterd de huidstructuur. 

BB Glow

Egaliseert de teint en geeft een porseleinen huid, 24 uurs make-up effect, BB Cream effect

Prijzen 

Oogcountouren € 120 - pakket 4x € 279

Hyalu.Lip en mondzone € 120 - pakket 4x 279

Gezicht € 145 - pakket 4x € 479

Gezicht+hals € 165 - pakket 4x € 499

Gezicht+hals+decolleté  € 205 - pakket 4x € 539

bottom of page