top of page

 

 

VETTEN AFBREKEN

Afslanken of een mooiere huid wil iedereen. Door kleine aanpassingen in je dagelijkse routine kan je al resultaat bereiken, maar van bepaalde zones blijf je last hebben. Een beetje hulp kan dan geen kwaad. LPG Endermologie werkt doelgericht om opgeslagen vet van specifieke zones te elimineren. De behandeling is 100% natuurlijk, pijnloos, reduceert vetvolume en verstrakt contouren. Het activeert vetcellen terwijl het voelt als een prettige massage.

 

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt LPG Endermologie®

het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanningen te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, …) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

LPG Endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren. Het juiste evenwicht tussen de productie en de eliminatie van vetten is een natuurlijk proces waar de afslankcellen, adipocyten genaamd, verantwoordelijk voor zijn. Ondanks een perfecte levensstijl zullen de activiteiten van deze cellen vertragen, wat leidt tot een snellere vetopslag en compressie van de bloedvaten en de lymfevaten.

LPG Endermologie® stimuleert in één en dezelfde behandeling de afslankcellen (adipocyten) om de natuurlijke afvoer van vetten, zelfs de meest bestendige, te reactiveren door middel van fysieke oefeningen en diëten (+70 %*). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelingskop de huid om haar terug stevig en veerkrachtig te maken. De nieuwe sensor Skin Alliance Identity maakt het mogelijk om de stimulatie nauwkeurig aan te passen aan elke huididentiteit: de intensiteit van de behandeling is optimaal, de huid wordt altijd gerespecteerd.

 

STIMULATIE LANGS BUITEN VOOR EEN WERKING LANGS BINNEN

De nieuwe gepatenteerde behandelingskop van LPG® combineert de rol en gemotoriseerde klep met een sequentiële aanzuiging, die samen werken om het weefsel diep te stimuleren en te mobiliseren. Deze combinatie zorgt voor een multidimensionale stimulatie om de verschillende fysiologische mechanismen gelijktijdig te reactiveren.

 

Vanaf 3 sessies wordt het silhouet verfijnd en verdwijnen rondingen exact waar men dit wenst (-3,4 cm tailleomtrek*!). *Endermologie® DERMSCAN studie 2016

Naamloos_edited.png
buik plat buikvet buik afslanken

BellaPura neemt je mee de diepte in over dit hardnekkige randje vet.

Een strakke, platte buik is een doel waar vele van ons naar streven, maar eindeloos crunches en het skippen van al je favoriete eten is niet de juiste of meest leuke weg om te bewandelen! Iedereen wilt een plattere buik en proberen allemaal verschillende buikspieroefeningen zonder echt resultaat. Uit eDiets.com onderzoek blijkt dat, 85% van de vrouwen en mannen aangaven dat de hoofdreden om te sporten een slankere taille is.Het teleurstellende nieuws is dat bijna de helft aangaf ‘’nog een lange weg te moeten gaan’’ voordat een slanke taille is bereikt.Een strakke core en een plattere buik kan bereikt worden door kleine aanpassingen in je dagelijkse routine, zoals het verbeteren van je houding of het toevoegen van de goede gezonde vetten in je dieet. Echter, is dit niet voldoende als het geen deel onderdeel is van een geïntegreerde aanpak die samengaat met de 3 M's: MIND, MOUTH en MUSCLE.

 

Buikvet (ook bekend als visceraal vet) is opgeslagen in de buikholte, en deelt ruimte met belangrijke organen zoals de lever, maag, nieren en ingewanden. Buikvet is metabolisch actief, wat betekent dat het eigenlijk een soort orgaan is. Het pompt verschillende ontstekingsstoffen naar buiten, welke een reactie geven op hormonen die eetlust, gewicht, gemoedtoestand en breinfuncties regelen, en verhogen het cortisol level – verantwoordelijke voor stress. Het is dan ook geen wonder dat dit in verband staat met verhoogd risico op diabetes type 2, hartziekten en verschillende soorten kanker. Tot zo ver zo tragisch. Er is echter ook goed nieuws. Buikvet is de meest gevaarlijke vorm van vet maar aangezien het zich diep in ons lichaam bevindt is het tevens het makkelijkst om vanaf te komen.

KUUR Endermologie: 1e maand: 2 x per week, vanaf 2e maand 1x per week tot resultaat bereikt is daarna onderhoud 1x per maand. 

 

Voor sneller en het aller beste resultaat combineer je deze behandeling met compressietherapieinfraroodtherapie of infrarood sporten. Bij combinatie van behandelingen krijg je altijd 10% korting op het totaal bedrag.

De resultaten optimaliseren met endermologie-cosmetica!

Bij deze behandeling is het advies om de Body Shapinggel, Nutricosmetic Minceur Express J14 en THE BIO MINCEUR EXPRESS J14 LPG te gebruiken

Body shapinggelhet exclusieve afslankende complex van LPG® helpt om de rondingen van het

volledige lichaam doeltreffend te elimineren. Coralline G, een extract van zeekoraal, is een intelligent

actief bestanddeel dat zich aanpast aan het bioritme van onze vetcellen om ze beter te traceren: ‘s nachts

beperkt het de lipogenese (vetopslag) en de vorming van nieuwe rijpe adipocyten en stimuleert het de

collageensynthese. Overdag bevordert het de lipolyse (vrijmaken van vetten).

Zonder behandeling kan de Body shapinggel alleen al na 28 dagen gebruik effect geven

op de heupen met 1.7 cm verlies en taille 0.8 cm verlies. 

TEXTUUR: licht geparfumeerde, frisse, niet-klevende gel die snel inwerkt.

SAMENSTELLING: 5 % Complex exclusieve slankheid LPG®  - 2 % Coralline G®

TOEPASSING

‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op de doelzones. In het bijzonder aanbevolen voor de buikstreek (taille en buik).

Vermijd elk oogcontact.

body shaping gel

Nutricosmetic Minceur Express J14: vetverbranding, verlies in centimeters, bevordert de verwijdering

van overtollig water om de huid glad te maken. Het Express slimming concentrate* J14,

ontwikkeld door LPG-experts, is een formule op basis van 5 planten die een synergie van acties

bieden, aangevuld door cafeïne en L-carnitine. In het kader van uw endermologie®-programma,

helpt kola bij de verbranding van vetten die vrijkomen door CELLU M6®. Es en vlierbes staan

erom bekend dat ze de afvoerfuncties van het organisme verbeteren. Zwarte bes helpt om gewicht

te verliezen en groene thee helpt bij de stofwisseling en de vetverbranding.

*Studie door Professor Lafontan, Obesity facts 2011, CELLU M6® gepatenteerde technologie

die wordt gebruikt voor de behandeling Mécano-Stimulation™.

 

SAMENSTELLING: extracten van zwarte bes, es, kola, vlierbes, groene thee, L-carnitine en cafeïne

 

TOEPASSING: neem een dosis per dag, puur of verdund. Schud goed en open de dosis met één druk van de duim, wat het risico op scheuren vermindert. Innemen bij een maaltijd. Niet geschikt voor kinderen, tieners, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het Express slimming Concentrate* J14 kan perfect worden bewaard in dosissen voor eenmalig gebruik in onbreekbaar plastic en het is handig, gebruiksvriendelijk en u kunt het overal mee naartoe nemen.

Lekkere smaak (sinaasappel/perzik)

lpg nutricosmetica afslanken vet verbran

THE BIO MINCEUR EXPRESS J14 LPG: gewichtsverlies, vetverbrander, drainage en vertering. 

Deze thee is een subtiele samenstelling van planten, biologisch fruit en groenten die erkend zijn voor hun slankheids deugden.  Op een inteligente manier geselecteerd zijn deze kwaliteitsingredienten perfect gedoseerd om aan deze thee de LPG werkzaamheid mee te geven.

 

SAMENSTELLING: gemengde biologische ingrediënten en extracten in Frankrijk samengesteld:
groene thee 16%, venkel 14 %, zachte munt 14 % pepermunt 11 %, gember 10 %,
brandnetel 8%, kaneel 7%, guarana 5%, citroen 5%, citroenaroma 10%

 

TOEPASSING: om te genieten van de smaak, het zakje 3 a 5 minuten in het warm water laten drenken. 

2 zakjes per dag gedurende 14 dagen.

lpg nutricosmetica afslanken detox
bottom of page