top of page

Compressietherapie

Cellulite? Compressietherapie in combinatie met de Arosha bodywraps is dan de perfecte behandeling. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom. Voor sneller en het aller beste resultaat combineer je de compressietherapie met LPG Endermologie, infraroodtherapie, infrarood sporten of EMS.

Voordelen

Slankere en gladdere benen

Snel zichtbaar resultaat

Verbeterde lymfestroom

Antioxidant

Verhoging metabolisme

Ontspannende therapie


 

De behandeling is geschikt voor de buik, taille, billen en benen. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Hoe werkt het

Je neemt plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats die zorgt voor een aangename ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. De behandeling wordt ook wel ‘pressotherapie’ genoemd. Een behandeling duurt 30 minuten.


In combinatie met de Arosha bodywraps brengen wij eerst de bodywraps aan op jouw probleemzones. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophopingen. Na het aanbrengen van de bodywraps neem je plaats in het compressiepak.


Compressietherapie wordt aangeboden in kuurvorm. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, eventueel in combinatie met de Arosha bodywraps. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van onder andere de fase van cellulite, dikte van de vetlaag en natuurlijk jouw inzet buiten de therapieën om: gezond eten, veel water drinken, sporten, etc.

Verminderen en voorkomen van cellulite en omvangvermindering

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, kan een ongelukkig gevolg zijn van het afknellen van de lymfekanalen in voeten en handen. Een goede bloedsomloop wordt hierdoor verhinderd. Met lymfedrainage in combinatie met Arosha Bodywraps is het mogelijk om cellulite met zelfs twee gradaties te verminderen. De ingrediënten in de bodywraps zorgen voor vetafbraak en afvoer van overtollig vocht.

Wat kost het?

Losse sessie 30 min € 36,-

Losse sessie +wrap € 60,-

Losse sessie +LPG 30 min. € 96,-

Losse sessie +wrap +LPG 30 min. € 120,-

Kuur 10x 30 min. € 300,- 

Kuur 10x 30 +wrap € 560,- 

Kuur 10x 30 +LPG 30 min. € 800,- 

Kuur 10x 30 +wrap +LPG 30 min. € 1.060,- 

Combinatie van behandelingen altijd 10% korting op het totaal bedrag.
Voor een mooier/sneller resultaat combineer je compressietherapie met LPG Endermologie en/of infraroodtraining sporten. We bekijken samen wat het beste bij jouw doel past.

 

Advies:

1e maand 2 behandelingen per week

2e maand 1 behandeling per week tot je jouw doel hebt bereikt.

In sommige gevallen is compressie therapie niet mogelijk.

Wilt u weten of dat voor u van toepassing is klik dan hier

bottom of page