top of page

 

 

LIPOSUCTIE & ENDERMOLOGIE

Wisten je dat naast het nabehandelen van liposuctie, voorbehandelen minimaal even belangrijk is?

LPG Endermologie is een effectieve en doeltreffende methode om plaatselijk in te zetten na een liposuctie behandeling. Liposuctie is een behandeling om grotere, plaatselijke vetophopingen permanent te verwijderen. Na een liposuctie kan het voorkomen dat het huidoppervlak onregelmatig oogt, tijdelijk gevoelloos is, vocht zich ophoopt of dat het behandelde gebied doof aanvoelt. LPG Endermologie kan een uitkomst bieden bij mensen die deze verschijnselen ervaren. 

Door voorbehandelen wordt de bloedcirculatie (x4) en de lymfeafvoer (x3) gestimuleerd. Hierdoor wordt het herstel aanzienlijk beter, zichtbaar maar zeker ook voelbaar voor de cliënt. Pijn zal beperkt worden en sneller afnemen en bloeduitstortingen zijn minder, en zijn van kortere duur. De huid is in betere conditie en kan beter meerekken met het volume verlies. In het geval van lipofilling (brazilian butliftt) is de kans op overleving van de vetcellen groter omdat de kwaliteit beter is door de verbeterde doorbloeding. Na de lipofilling wordt er niet behandeld met LPG. Tot slot is het vetweefsel gemobiliseerd en hierdoor kan het weefsel egaler en gemakkelijker door de chirurg verwijderd worden.

Voorbehandeling voor een liposuctie behandeling is minimaal even belangrijk.

Door voorbehandelen wordt de bloedcirculatie (x4) en de lymfeafvoer (x3) gestimuleerd. Hierdoor wordt het herstel aanzienlijk beter, zichtbaar maar zeker ook voelbaar. Pijn zal beperkt worden en sneller afnemen en bloeduitstortingen zijn minder en zijn van kortere duur. De huid is in betere conditie en kan beter meerekken met het volume verlies. Tot slot is het vetweefsel gemobiliseerd en hierdoor kan het vetweefsel egaler en gemakkelijker door de chirurg verwijderd worden. Voorbehandeling start je 3 weken voor de operatie met 2x per week op de zone's die geopereerd zullen worden, 2 keer per week. Minimaal 6 behandelingen is aangeraden.

Wanneer beginnen met nabehandeling.

Het meeste resultaat wordt bereikt als de LPG Endermologie behandeling 2 weken na de liposuctie behandeling (tenzij arts anders adviseerd) wordt gestart met 2x per week. Eventuele complicaties na een liposuctie kunnen veelal worden verminderd en wordt ook het genezingsproces bevorderd doordat vocht afgevoerd wordt en de huid verstevigd wordt.

 

voor-na-liposuctie.jpg
bottom of page