top of page
ems.webp

(eenmalig per klant)

EMS RESHAPE PRO

 

Is het mogelijk om vet te verbranden en gelijktijdig spieren op te bouwen om uw gewenste bodycontouren te krijgen?
Boek jouw proefbehandeling en beleef in 30 minuten 30.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn!

 

Voordelen:

Verbetering spiermassa en afname van vet in 1 behandeling,

geen downtime, je kunt direct weer aan het werk 

De volgende effecten kunnen worden bereikt:

spieropbouw

buikspiervorming 

plattere buik 

strakkere/rondere billen

vetreductie

versnelling bloedsomloop

versnelling metabolisme

 

Spieren opbouwen &  vet verliezen

De EMS Reshape vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware  innovatie. De EMS Reshape zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer je er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen. Het is nu mogelijk met de EMS Reshape!

 

Sneller & Slimmer

EMS Reshape is ontworpen voor esthetische doeleinden. Het is een baanbrekende technologie in niet-invasieve lichaamscontouren, omdat het niet alleen jouw vet verbrandt, maar ook jouw spieren opbouwt. Dit is de sleutel tot een strakker lichaam. Ten slotte is EMS Reshape een uiterst efficiënte behandeling die plaatsvindt met een interval van 2 tot 3 dagen. In een periode van 4 tot 5 weken produceert het meer getinte abs en strakkere billen. EMS Reshape is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator.

 

Incontinentie? DE PELVIC-PAD BIEDT DE OPLOSSING

In de esthetische geneeskunde wordt HI-EMT gebruikt als een niet-invasieve lichaamscontourenbehandeling voor o.a. buik en billen. Dezelfde technologie is gebruikt en bewezen in urologie en gynaecologie voor de behandeling van urine-incontinentie door versterking van de bekkenbodemspieren. Voor de behandeling van incontinentie maakt de apparatuur gebruik van de pelvic-pad. De pad gebruikt HI-EMT die intensiteiten en pulsritmes afwisselt om de beoogde spieren volledig te bewerken met tienduizenden supramaximale contracties. Je traint zelfstandig de bekkenbodemspieren waarbij je gewoon de kleding kan aanhouden! Het scala aan oefeningen dat nodig zou zijn om deze gebieden met succes te behandelen, zou veel tijd vergen zonder hetzelfde niveau te behalen. Oefeningen kunnen het therapeutische effect van de HI-EMT-procedure niet dupliceren. En het resultaat: een significante verbetering na 6 tot 10 behandelingen in slechts 3 tot 5 weken.

 

HI-EMT – High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer

is de technologie die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert (niet-invasief) door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supramaximale spiercontracties veroorzaken. Effect op het vetweefsel. Uit onderzoeken, waarbij gebruik is gemaakt van CT-, MRI- en echografie- evaluaties, is een reductie van ongeveer 19% van de onderhuidse vetlaag gemeld. De personen ondergingen een buikbehandeling met een op magnetisch veld gebaseerd apparaat.

Veelgestelde vragen

 

 

Veelgestelde vragen

 
Wat is EMS?

Met de EMS Reshape kun je door middel van elektrische spierstimulatie de spieren trainen en verstevigen. Zonder grote inspanning of belasting van het lichaam! Geen uitputtende sportsessies maar toch werken aan een fitter en slanker lichaam.

De behandelingen zijn zeer geschikt als je niet mag, wilt of kan sporten. EMS Reshape, voor wie fit en in vorm wil blijven en weinig tijd heeft.

Hoe werkt EMS?

EMS is een specifieke trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van Elektro Musculaire Stimulatie. Een techniek die via elektrische impulsen de spieren maximaal activeert. De natuurlijke stimulatie en activering van de spieren wordt in ons lichaam aangestuurd door het centraal zenuwstelsel. Via ruggenmerg en de zenuwvezels stuurt het centraal zenuwstelsel elektrische impulsen uit naar de spieren. EMS maakt gebruik van dit natuurlijk principe en versterkt deze endogene elektrische impulsen, doormiddel van training met speciale elektrodebanden.

In deze individuele behandeling verbrandt men in korte tijd calorieën en worden tegelijkertijd de spieren versterkt.

Met deze behandeling wordt juist op de specifieke probleemgebieden van het lichaam behandeld. Afhankelijk van het soort behandeling wordt er een impuls naar de spieren gestuurd, die ervoor zorgt dat er een samentrekking van de spier plaatsvindt.

De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren, waardoor uiteindelijk de spier steviger wordt. In combinatie met een voedingsprogramma en advies bereikt men nog sneller het gewenste resultaat.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, deze behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Natuurlijk voel je wel het intensief samentrekken van de spieren. Het gevoel is vergelijkbaar met een pittige sessie krachttraining.

 
Hoelang duurt de behandeling?

De totale behandeltijd is 30 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke doel. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Over het algemeen wordt het beste resultaat bereikt met een totale kuur van 10 tot 20 behandelingen verdeeld over 5 tot 10 weken.

Heb ik direct resultaat?

Een behandeling van 30 minuten is vergelijkbaar met 1,5 uur sporten. Tijdens iedere behandeling worden de spieren getraind + versterkt. Bij sommige mensen zijn de buikspieren 1 dag na de 1e sessie verbeterd. Om het effect van vetafbraak en spieropbouw te bereiken, zijn ongeveer 10 behandelingen nodig. Het meest zichtbare effect is 2-4 weken na de behandeling. Na een kuur is over het algemeen 19% vetreductie en 16% meer spiermassa. Na 10 behandelingen kan het effect tot wel 6 maanden aanhouden. Bij onderhoud 1x per maand blijft het resultaat indien je niet kilo's aankomt.

Is het veilig?

Ja, de behandeling is 100% veilig. Dit blijkt uit diverse onafhankelijke onderzoeken en studies. De stroomimpulsen activeren alleen skeletspieren en dus niet orgaan- en hartspieren.  

Is het voor iedereen geschikt?

EMS is geschikt voor:

  • Wie mooie body contouren wil krijgen zonder vermoeiende workouts

  • Wie spieren wil opbouwen zonder grote inspanning of belasting van het lichaam

  • Wie in vorm wil blijven en weinig tijd heeft
     

Hoe kan ik mijn resultaat behouden?

Je behoudt resultaat indien je zelf de spieren blijft trainen of onderhoudsbehandelingen met de EMS blijft ondergaan. Denk aan krachttrainers. Om hun spieren te behouden moeten zij de spieren blijven trainen.

Zijn er ook contra-indicaties?

Voor elke behandeling gelden er een aantal contra-indicaties, onderaan deze pagina is een link naar de contra-indicaties. Twijfel jij of je in aanmerking komt voor een behandeling? Neem dan contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.

 

Behandelprijzen 1 pad

Proefbehandeling € 39,- (eenmalig p.p.)

Losse behandeling € 90,-

Kuur 10 behandelingen € 500,-

 

Behandelprijzen 2 pad's

Proefbehandeling € 49,- (eenmalig p.p.)

Losse behandeling € 110,-

Kuur 10 behandelingen € 700,-

 

In sommige gevallen is een EMS behandeling niet mogelijk.

Wilt u weten of dat voor u van toepassing is klik dan hier

ems_bellapura.webp
bottom of page