top of page
skinbooster.jpg
skintech skinboosters.png

Onze skinboosters passen wij toe met microneedling. Een behandeling met microneedling is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken en nog veel meer. 

De dermapen maakt door middel van 12 kleine naaldjes onzichtbare openingetjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier niet genoeg "geopend" om geactiveerd te worden om collageen en elastine aan te maken wat een steviger en gladdere huid oplevert. 

In combinatie met onze microneedling gebruiken we de krachtige skinboosters van Skintech die dankzij deze techniek in de huid opgenomen kunnen worden. Het effect van de behandeling wordt op deze manier vergroot, het verjongingseffect wordt versterkt.

 

ONZE RRS® SKINTECH SKINBOOSTERS

 

RRS® HA Eyes

Voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.

RRS® HA Strimatrix®

Een skinbooster die onregelmatigheden van de striaehuid verbetert. 

RRS® HA Cellutrix®

Een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert.

RRS® HA

Voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging, en voor behandeling van oppervlakkige rimpels.

RRS® HA Tensorlift

Voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een slappe huid zoals kan voorkomen bij een rokershuid en een huid met zonneschade waarvan de elasticiteit is afgenomen. RRS® HA Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voeden en de collageen- en elastine-aanmaak stimuleren.

RRS® Hyalift® 75 ProActive

Voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. RRS® Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht met een anti-aging complex. Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.

RRS® HA Whitening

Eeen depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté, ingeval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder.

Prijzen behandelingen met onze skinboosters

Oogcontouren € 120 / pakket 4x incl. thuisgebruik producten € 455

Gezicht € 165 / pakket 4x incl. thuisgebruik producten € 625

Gezicht+hals € 190 / pakket 4x incl. thuisgebruik producten € 720

Gezicht+hals+decolleté  € 245 / pakket 4x incl. thuisgebruik producten € 930

Lichaam 1 zone € 175 / pakket 6x incl. thuisgebruik producten € 900

bottom of page