top of page
skinforskin.png

COLLAGEEN

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld, van alle eiwitten in ons lichaam bestaat 30 procent uit collageen. We zien het terug in het bindweefsel van onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Bovendien behoudt collageen de stevigheid van onze huid. Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen af. Geen goed nieuws voor je huid!

collageen anti aging

20’er

Vrije radicalen vallen     huid aan.  

collageen anti aging

30’er

Vrije radicalen vallen huid aan.  

collageen anti aging

40'er 

Eerste tekenen van veroudering verschijnen.

collageen anti aging

50'er

Verandering

van elasticiteit en 

vochtbalans in de huid.

 

COLLAGEEN:

vermindert rimpels, cellulite en striae

versterkt botten, gewrichten en kraakbeen

geeft haar en nagels een boost

herstelt de maag- en darmwand

Verschillende type collageen

Er zijn verschillende type collageen die het lichaam op verschillende manieren ondersteunen. Niet elk collageen is hetzelfde omdat het gewonnen wordt uit verschillende natuurlijke bronnen, verschillende verwerking methoden en heeft afhankelijk daarvan meer of minder effect.

Wat is natief collageen? 

De structuur van het collageen is intact gebleven in tegenstelling tot peptide collageen oftewel hydrolisaat. (verknipte stukjes). Doordat het dus niet om hydrolisaat of peptiden gaat, is de ADH van natief collageen ook anders. Waar je bij hydrolisaat of peptiden gemiddeld 6 tot 12 gram per dag nodig hebt, heb je bij natief collageen al vanaf 40 mg resultaat.

Welk collageen moet ik kiezen?

Collageen kan gewonnen worden uit verschillende natuurlijke bronnen zoals vissen, dieren en planten, waarbij het collageen van vissen en dieren het meest overeenkomt met die van de mens. Echter, toegevoegde antibiotica, groeihormonen of voedsel dat bestemd is voor de kweek of het fokken van dieren bevatten ingrediënten die je als mens niet binnen zou willen krijgen. Voor een puur collageen product is het daarom van belang dat collageen wordt gewonnen uit een natuurlijke bron zonder ongewenste toevoegingen zodat je een natuurlijke vorm van collageen binnenkrijgt. Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen omdat deze het meest overeenkomt met die van de mens. Viscollageen is een betere keus ten opzichte van andere dierlijke of plantaardige collageen soorten. Daarnaast zijn er nog verschillende types collageen die elk in meerdere of mindere mate ondersteuning bieden aan het lichaam.

Skin for Skin.

Skin for Skin is een echt ‘Made in Holland’ supplement, bestaande uit een capsule met viscollageen en vitamine C. Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld, van alle eiwitten in ons lichaam bestaat 30 procent uit collageen. We zien het terug in het bindweefsel van onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Bovendien behoudt collageen de stevigheid van onze huid. Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen af. Geen goed nieuws voor je huid! Het is daarom belangrijk om je collageen niveau op peil te houden. Voor een puur collageen product is het van belang dat collageen wordt gewonnen uit een natuurlijke bron zonder ongewenste toevoegingen zodat je een natuurlijke vorm van collageen binnenkrijgt. Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen omdat deze het meest overeenkomt met die van de mens. 

 

Het Skin for Skin collageen wordt zonder toevoegingen geëxtraheerd uit verse vis en omgezet tot poeder om een krachtigere dosis te kunnen maken. Het product is een krachtig en natuurlijk voedingssupplement voor de versteviging van de huid en geeft een boost aan je haar en nagels. Skin for Skin wordt in een handige verpakking geleverd van 60 capsules. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, waarmee de enkele verpakking goed is voor twee maanden. Na twee maanden zijn de eerste resultaten ook goed zichtbaar. 

bottom of page