pbc2.jpg

VOLLEDIG NATUURLIJKE, ORGANISCHE

EN BIOLOGISCHE HUIDPRODUCTEN

Een vernieuwend vegan huidverbeteringssysteem

Wat maakt Precious Beauty Care zo uniek?

Precious Beauty Care is het eerste volledig natuurlijke 24 uurs huidverbeteringsmerk, waarbij krachtige organische en biologisch geteelde ingrediënten gecombineerd worden met ontdekkingen uit de wetenschap.

Dit om op een natuurlijke wijze een complete, gezonde en veilige oplossing te bieden voor iedere probleemhuid.

 

Een complete natuurlijke huidverbeteringslijn

Goede huidverbetering komt tot stand wanneer je de juiste producten op het juiste moment gebruikt. Precious Beauty Care is ontwikkeld om de huid 24 uur per dag optimaal te verbeteren door enkel gebruik te maken van de krachtigste natuurlijke ingrediënten, beste verwerkingsprocessen en nieuwste  wetenschappelijke ontdekkingen.

Huidverbetering van binnenuit

Precious Beauty Care werkt niet vanuit de standaardmethodiek; producten ontwikkelen die enkel werken voor bijvoorbeeld een droge of vette huid. Wat deze methode uniek maakt is dat de producten zijn ontwikkeld om door te dringen tot in de onderste huidlaag. De plek waar échte huidverbetering plaats hoort te vinden. Hierdoor wordt niet alleen het zichtbare probleem aan de oppervlakte, maar juist het onderliggende probleem aangepakt.

 

Door een juiste samenstelling van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en wetenschap is het Precious Beauty Care gelukt een lijn te ontwikkelen die werkt bij zowel veelvoorkomende droge, gevoelige, vette, onzuivere, normale, gecombineerde en verouderende huiden als huiden die last hebben van eczeem, psoriasis en rosacea.

Onverhitte ingrediënten voor een krachtiger product

Precious Beauty Care werkt met organische en biologische ingrediënten onverwarmd zijn. Door ingrediënten in het productieproces onverhit te verwerken wordt voorkomen dat de helende en versterkende werking van de natuurlijke vitamine en mineralen in deze ingrediënten afneemt. De producten zitten door deze productiemethode vol hoogwaardige natuurlijke vitamine A, B, C, D, E, F, K en H en mineralen. Dit resulteert in krachtige en effectieve natuurlijke huidverbetering.  

 

Hoogwaardige organisch & biologisch geteelde ingrediënten

Het is belangrijk om huidverbetering voor iedereen mogelijk te maken. Daarom heeft Precious Beauty Care ervoor gekozen uitsluitend te gaan voor de beste organische en biologisch geteelde ingrediënten. Dit om beschadigingen en irritaties aan de huid te voorkomen en maximale ondersteuning te bieden. 

 

Alle ingrediënten worden geteeld zonder inmenging van schadelijke en chemische bestrijdingsmiddelen. Ingrediënten worden op natuurlijke wijze schoon gehouden van insecten en ziektes. Hierdoor zijn ze biologisch. Daarnaast bestaat de voeding van de ingrediënten uit biologisch materiaal en zijn ze hierdoor organisch. Door op deze manier de ingrediënten te telen is Precious Beauty Care ervan verzekerd dat er geen gifstoffen en chemicaliën op jouw huid belanden. Hierdoor voorkom je huidbeschadiging of negatieve huidreacties. Dit maakt de Precious Beauty Care producten puur en dus veilig en gezond voor jouw huid.  

Een heerlijk en zacht natuurlijk aroma

In tegenstelling tot veel andere biologische en organische huidverbeteringsproducten is Precious Beauty Care volledig voorzien van een heerlijk zacht en natuurlijk aroma.

De geur is afkomstig van onder andere lavendel, palmarosa, patchouli, limonene of jasmijn.