MICRO NEEDLING 

Een behandeling met micro needling is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken. 

De Dermapen maakt door middel van 12 kleine naaldjes onzichtbare openingetjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier niet genoeg "geopend" om geactiveerd te worden om collageen en elastine aan te maken wat een steviger en gladdere huid oplevert. 

In combinatie met onze Micro Needling gebruiken we de krachtige serums van Utsukusy die dankzij deze techniek in de huid opgenomen kunnen worden. Het effect van de behandeling wordt op deze manier vergroot, het verjongingseffect wordt versterkt.

Toepassingen micro needling: collageen activeren - doffe huid - acne littekens en andere littekens - verzwakking - pigmentvlekken - opvullen rimpels - inbrengen hyaluron - lippen volume geven - lijnen op de bovenlip - verzwakking oogcontouren - hydrateren - BB glow 24 uurs make-up effect - striemen - huid verstrakking en verjonging - fijne lijntjes en rimpels - grove poriën - nieuw haar op kale plekken.

 

 

 

ONZE SERUMS:

Hyaluron 

Op basis van 3.5% hyaluronzuur zorgt dit serum ervoor dat de huid zijn vochtbalans langer in stand kan houden en voorziet de huid van een langdurige hydratatie. Een rimpel-vullend effect treedt op, ook bij diepere lijnen.

Cross-linked hyaluron

Om oppervlakkige tot diepe rimpels glad te maken en de lippen volume te geven (24,8% meer volume)

Vitamine 
Vitamines oefenen een onmisbare functie uit die huidreparatie processen stimuleert en een sterke anti-oxidantwerking heeft.

Verstevigend
Op basis van appel en argan stamcellen geeft dit serum stevigheid terug aan de weefsels die onderhevig zijn aan huidveroudering.

Depigmentatie 
Dit serum is ontworpen om huidproblemen met hyperpigmentatie te verminderen. De huidteint wordt egaler en dit serum verhoogt de helderheid van de huid.

AGE Killing—Botox effect (is geen botox)
Dit innovatieve “Botox-Like” vermindert de spiercontractie waardoor fijne lijntjes en rimpelvorming wordt tegen gegaan.

Collageen
Deze cocktail heeft een sterk verstevigende werking en is ontworpen om de stevigheid van de huid te herstellen. De productie van natuurlijk collageen door de fibroblasten wordt bevorderd.

BB Glow

Egaliseert de teint en geeft een porseleinen huid, 24 uurs make-up effect, BB Cream effect

Prijzen:

Oogcontouren 30 minuten € 50,- / pakket van 4: € 180,-

Gezicht 60 minuten € 90,- / pakket van 4: € 324,-

Gezicht + hals 75 minuten €110,- / pakket van 4: € 396,-

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Over BellaPura

BellaPura is een schoonheidssalon met een persoonlijke sfeer. Je kunt terecht voor huidverbeterende, verstevigende en afslankende treatments voor je gezicht en lichaam met het LPG Endermologie apparaat. Ook voor de klassieke facials met met het Japanse merk Utsukusy of voor een wimperlifting en het verven van je wimpers en wenkbrauwen ben je welkom. 

Goed om te weten: je kunt voor de deur parkeren.

Altijd op de hoogte

© 2019 by FLOR IT

  • White Facebook Icon