LPG Endermologie is een effectieve en doeltreffende methode om plaatselijk in te zetten na een liposuctie behandeling. Liposuctie is een behandeling is om grotere, plaatselijke vetophopingen permanent te verwijderen. Na een liposuctie kan het voorkomen dat het huidoppervlak onregelmatig oogt, tijdelijk gevoelloos is, vocht zich ophoopt of dat het behandelde gebied doof aanvoelt. LPG Endermologie kan een uitkomst bieden bij mensen die deze verschijnselen ervaren. 

Wanneer beginnen

Het meeste resultaat wordt bereikt als de LPG Endermologie behandeling 2-3 weken na de liposuctiebehandeling wordt gestart met minimaal 1 sessie per week. Eventuele complicaties na een liposuctie kunnen veelal worden verminderd en wordt ook het genezingsproces wordt bevorderd, doordat vocht afgevoerd wordt en de huid wordt verstevigd.

Voorbehandeling voor een liposuctie behandeling is minimaal even belangrijk.

Door voorbehandelen wordt de bloedcirculatie (x4) en de lymfeafvoer (x3) gestimuleerd. Hierdoor wordt het herstel aanzienlijk beter, zichtbaar maar zeker ook voelbaar. Pijn zal beperkt worden en sneller afnemen en bloeduitstortingen zijn minder en zijn van kortere duur. De huid is in betere conditie en kan beter meerekken met het volume verlies. Tot slot is het vetweefsel gemobiliseerd en hierdoor kan het vetweefsel egaler en gemakkelijker door de chirurg verwijderd worden.

Voorbehandeling start je 1-4 weken voor de operatie op de zone's die geopereerd zullen worden. 2-3 keer per week. 3-8 behandelingen is aangeraden.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Over BellaPura

BellaPura is een schoonheidssalon met een persoonlijke sfeer. Je kunt terecht voor huidverbeterende, verstevigende en afslankende treatments voor je gezicht en lichaam met het LPG Endermologie apparaat. Ook voor de klassieke facials met met het Japanse merk Utsukusy of voor een wimperlifting en het verven van je wimpers en wenkbrauwen ben je welkom. 

Goed om te weten: je kunt voor de deur parkeren.

Altijd op de hoogte

© 2019 by FLOR IT

  • White Facebook Icon