JADEROLLER

Een massage tool speciaal voor je gezicht, hals en decolleté. Hét geheim om thuis zelf een dagelijkse glow te kunnen creëren. De roots van de jaderoller liggen in het oude China, waar de rollers gebruikt werden om de huid van welgestelde dames rimpelloos te houden. Met de groeiende interesse is het niet verrassend dat de roller snel aan populariteit heeft gewonnen. 

 

Minder puffy en meer glowy

 

Voor het beste resultaat rol je nadat je serums en crèmes hebt aangebracht. Behalve dat rollen de bloedsomloop stimuleert en helpt afvalstoffen af te voeren, helpt het bij het inmasseren van producten. Rollen rond je ogen zorgt voor minder wallen en minder donkere kringen. Groen of roze (of zelfs paars), de kleur doet er niet toe voor de effecten van het rollen, maar vanuit een holistisch standpunt staat jade bekend als een steen die het zenuwstelsel ontspant. Leg de roller eerst in de ijskast als het de avond ervoor een beetje uit de hand gelopen is. De volgende ochtend ben je altijd verfrist en aanzienlijk minder puffy en meer glowy.

 

Elke dag gebruiken we onze gezichtsspieren. Wanneer je praat, nadenkt, lacht, eet. Elk spiertje wordt aan het werk gezet. Misschien heb je zorgen, wat stress, ben je snel geneigd om diepe fronsrimpels te vormen wanneer je nadenkt, in deze gevallen kan een gezichtsmassage HEERLIJK zijn om even die spieren te laten ontspannen. Tegelijkertijd voorkom je dat de spanning in je gezichtsspieren op den duur rimpels zal vormen. Kortom, een gezichtsmassage is niet alleen relaxt voor je geest, maar gaat ook preventief rimpels en fijne lijntjes tegen. Een gezichtsmassage bevordert ook nog eens je bloedcirculatie waardoor je huid op den duur steviger zal aanvoelen en daarbij zal stralen van gezondheid. 

Bij aanschaf van een jaderoller in onze salon zullen wij u uitgebreid adviseren en informeren over de het gebruik van de roller en de serum's en creme's die passen bij de behoeft van jouw huid.