HYALU.LIP

Plump effect zonder spuiten!

Rimpels rondom mondzone opvullen zonder spuiten!

HYALU · IN-behandeling voegt hoogwaardig crossed-linked hyaluronzuur in de huid voor lipbevochtiging en geeft een plump effect, verwijdering van rimpels en nasolabiale plooien door middel van microneedling van hyaluronzuur. 

Hoge kwaliteit cross-linkes hyaluronzuur!

Filler ontworpen om oppervlakkige tot diepe rimpels glad te maken, de lippen te vullen en volumes en contouren van het gezicht te creëren/herstellen.

 

Laat de huid verjongen, verwijdert rimpels, revitaliseert de huid, activeert collageencellen, verbetert de helderheid en elasticiteit van de huid, vult rimpels en fijne lijntjes op. Verhoogt met 24,8% het lipvolume dankzij de ophoping van lipiden in het vetweefsel.

 

Hydraterende, verjonging of lipvolume kan 3 tot 12 maanden aanhouden, afhankelijk van elke cliënt, leeftijd en het type huid.

Er zijn 4-6 sessies nodig om het resultaat te behalen met 1-2 weken tussen iedere sessie. Om het resultaat te behouden is er om de 6 weken onderhoud nodig.

INDICATIES:

Plump effect lippen/opvullen lippen

Rimpels rondom mond en kin opvullen

Hydrateren van de lippen 

Rokerslijntjes

 

Losse behandeling € 70

Pakket 4x incl. lip balsem  € 220

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Over BellaPura

BellaPura is een schoonheidssalon met een persoonlijke sfeer. Je kunt terecht voor huidverbeterende, verstevigende en afslankende treatments voor je gezicht en lichaam door middel van bindweefselmassage met het LPG Endermologie apparaat. Ook voor microneedling en de klassieke facials met met het Japanse merk Utsukusy ben je welkom. 

Goed om te weten: je kunt voor de deur parkeren.

Altijd op de hoogte
  • White Facebook Icon