Chemische peeling

Een chemische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaag in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. 

Wij werken met de zuren van Utsukusy, Deze hebben de mooie eigenschap het niet branderig voelt, niet irriterend is en de huid niet gaat sterk gaat verschilferen. 

 

Effectief bij:

- photoaging- acne

- acne littekens

- vale huid

- fijne lijntjes

- pigmentvlekken

- grove poriën

- vlekjes

Zuur peeling is een ideale behandeling voor een problematische huid. Niet alleen verzacht en verfrist de huid met een zuur peeling behandeling, maar ook verbetert het de kleur. Zuur peeling kan het beste worden gedaan in de herfst en winter. Dit omdat zuur peeling niet wordt aanbevolen om de huid tijdens de behandeling bloot te stellen aan de zon. Een zuur peeling behandeling verfrist de huid, verwijdert dode huid, hydrateert de huid en draagt bij aan het verbeteren van de kleur en de algemene toestand van de huid.

Kortom: een zuur peeling is erg effectief!
 

hoe werkt het?

Zuur peeling is een procedure waarbij de dode huid grondig wordt verwijderd. Dankzij dit worden diepere lagen van de huid gestimuleerd, wat niet alleen vernieuwing ondersteunt, maar ook een positieve invloed heeft op de productie van collageen en elastine. Daarom wordt een zuur peeling aanbevolen voor iedereen die zijn huid wil opfrissen, evenals om vorming van rimpels en het verouderingsproces vertragen. Na afloop van de zuur peeling zijn de huidprocessen genormaliseerd - de huid is niet vettig, het glanst niet, het is glad en verzacht, de poriën zijn verminderd en de littekens en rimpels zijn oppervlakkiger.

Wanneer zuur peeling wordt afgeraden 

Een zuur peeling behandeling wordt afgeraden in een aantal gevallen. Dit zijn:

  • Wanneer je zwanger bent;

  • Wanneer je last hebt van psoriasis;

  • Wanneer je voetschimmel hebt;

  • Wanneer je last hebt van herpes;

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Goed om te weten: je kunt voor de deur parkeren.

OPENINGSTIJDEN

 

maandag             

dinsdag               

woensdag

donderdag

vrijdag

overige dagen/tijden

10:00 - 18:00          

10:00 - 18:00           10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 17:00

op afspraak

Kromme Haagdijk 66

5706 LN Helmond

Info@bellapura

Tel. 06 - 12 77 49 63

Altijd op de hoogte