WELZIJN

Ontdek exclusieve verzorgingsprogramma’s voor een ongeëvenaarde

efficiëntie en ontspanning.

 

Krijgen uw vermoeidheid en stress de overhand? Ontspan, heradem en verdrijf alle spanning.
De LPG Endermologie® Welzijnsverzorgingen laat u en uw spieren volledig ontspannen en helpt u strijden tegen stress. U voelt zich helemaal herboren.

RELAXATIE 

Ontspant gebieden onder spierspanning, elimineert stress en biedt een diep gevoel van relaxatie. Voor de lichamelijke en geestelijke balans. 30 minuten.

DETOX 

Iedereen krijgt dagelijks via voeding, uitlaatgassen, pesticiden, geneesmiddelen, conserveringsmiddelen en op vele andere manieren gifstoffen binnen. Normaal gesproken kan je lichaam dit zelf verwerken, echter leven we in een tijd dat ons lichaam aan te veel gifstoffen wordt blootgesteld, waardoor het niet meer in staat is om alle gifstoffen af te voeren.

Detox behandeling met LPG activeert de bloedsomloop om in te werken op water retentie en om gifstoffen te draineren: de huid “herademt”. Voor een onmiddellijk dynamisch effect en gevoel van verlichting. 30 minuten.

Waarom is ontgiften zo belangrijk?

Het reinigt je lichaam. je voelt je beter, je valt misschien ook nog af. Je beweegt makkelijker (denk aan stijve gewrichten). Het zorgt voor een ontsteking verlagende werking.

 

Negatieve gevolgen van gifstoffen in je lichaam:

- slecht kunnen afvallen

- verminderde weerstand

- verhoogd risico op ziektes

- snelle veroudering van het lichaam

- ontstekingen (zoals acne)

ENDERMOPUNCTUUR 

Uitzonderlijke verzorging die tegelijkertijd inwerkt op het gehele systeem in ons lichaam. Denk aan de organen, zenuwstelsel, bloedcirculatie, dus het algeheel welzijn van het lichaam en geest. Daarnaast heeft het mooie bijkomende cosmetische werkingen. De adipocyten (afslankcellen), op de fibroblasten (jeugdigheidscellen) en op hun omgeving, voor een maximale resultaten. Verfijnt de vormen en vlakt cellulitis af. 50 minuten.

De resultaten optimaliseren met endermologie-cosmetica en endermologie nutricosmetica!

Voor iedere behandeling is er een aangepast product.

Voor meer informatie over het geadviseerde product kunt u

kijken op de pagina van de door u gewenste behandeling.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Over BellaPura

BellaPura is een schoonheidssalon met een persoonlijke sfeer. Je kunt terecht voor huidverbeterende, verstevigende en afslankende treatments voor je gezicht en lichaam door middel van bindweefselmassage met het LPG Endermologie apparaat. Ook voor microneedling en de klassieke facials met met het Japanse merk Utsukusy ben je welkom. 

Goed om te weten: je kunt voor de deur parkeren.

Altijd op de hoogte
  • White Facebook Icon