Een uitgebalanceerd dieet met maaltijdvervangers om af te slanken én verantwoorde voeding voor een blijvend gewichtsbehoud. Je wordt hierin begeleid door een professioneel getrainde en toegewijde consulent. Deze begeleiding is gratis zolang je het Cambridge Weight Plan volgt.

Je betaalt normaal eenmalig 25 euro intake kosten. Als klant van BellaPura krijg je op vertoon van het Cambridge Weight Plan brochure met BellaPura sticker 50% korting op de intake kosten.
 

Afslanken en daarna op gewicht blijven geeft het beste resultaat onder begeleiding.

Je consulent is jouw coach, vraagbaak, steun, motivator én stok achter de deur. Elk jaar bereiken tienduizenden vrouwen en mannen hun streefgewicht door middel van het Cambridge dieet en de bijbehorende begeleiding. 

BellaPura werkt samen met de Cambridge consulent Ans van der Vlugt, gevestigd in Helmond.

Via deze link kan je meer lezen over het Cambridge dieet en over Ans zelf.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Over BellaPura

BellaPura is een schoonheidssalon met een persoonlijke sfeer. Je kunt terecht voor huidverbeterende, verstevigende en afslankende treatments voor je gezicht en lichaam door middel van bindweefselmassage met het LPG Endermologie apparaat. Ook voor microneedling en de klassieke facials met met het Japanse merk Utsukusy ben je welkom. 

Goed om te weten: je kunt voor de deur parkeren.

Altijd op de hoogte
  • White Facebook Icon